Qamille Blue des Feux Argentés

Qamille Blue des Feux Argentés

Qamille is een harlekijnteefje gefokt door Lionel et Laure uit Bois-de-Lessines in België.
Zij is de wervelwind van onze roedel, zeer actief, bewegelijk, energiek. Haar staart kwispelt twee keer zo snel (en hard) als die van de anderen. Ze kwispelt eigenlijk met heel haar lichaam :-). Ze begroet je altijd heel uitgebreid en superenthousiast. Qamille is ook diegene die ’s avonds liefst het dichtst bij je in de zetel ligt. Ze zoekt graag contact. 
Ze traint heel graag, heeft veel aandacht en leert snel. Qamille slaagde voor haar sociale test en behaalde ook haar gehoorzaamheidsbrevet. Daardoor kan ze nu deelnemen aan gehoorzaamheidswedstrijden bij de debutanten. Ze doet dit met zoveel enthousiasme dat ze soms niet kan wachten op haar bevel, (want ze weet toch wat ze moet doen???) dit tot grote hilariteit van de medespelers!

Qamille werd ook getest op haar natuurlijk aanleg voor het schapen hoeden. FCI Natural Herding Aptitude Test (NHAT) en behaalde daarbij excellent. De trainingen moeten nog verder gezet worden, zodat ze hier ook weer haar enthousiasme de baas kan 😉

Qamilles heupen, schouders en ellebogen werden onderzocht. Ze heeft HD A en 0/0. Ze is vrij van erfelijke oogziekten. Ze onderging ook een harttest, waarbij geconstateerd werd dat alles in orde was.

Geboortedatum: 3/12/2017
Teef

 

 

   

         

 

Dit is de moeder van Qamille:  Olivia d’Ombre et de Lumière
geboortedatum: 09/03/2015
recommandé cot. 4, CANT, CSAU, sociale test, HWT( Herder Working Test)
HD A/A
  

Dit is de vader van Qamille: Jappeloup Blue de la Bèrgerie d’Elan
geboortedatum: 20/08/2014
recommandé cot. 4
HDA/A
behaalde HWT (Herder Working Test)